Александър Томов беше много доволен след шестата поредна победа над "Левски". ЦСКА спечели с класическото 3:0 на снега в събота, а босът не се появи на трибуните на "Васил Левски". Томов обясни, че е вдигнал висока температура и е предпочел да си остане у дома.

"Болен съм и нямаше как да бъде на стадиона. Много труд хвърлихме и победата ни е заслужена. Тя е плод на много любов, вече се вижда, че всички сме едно цяло - футболисти, треньори, фенове. Прекрасен мач за ЦСКА", коментира Томов в ефира на Канал 3.

"Проведе се при много тежки условия. Смятахме да го отложим с един ден. Благодарим на съперника, че не се съгласи. Този мач е голяма победа на Стойчо Младенов. Той направи отлична тактика за тези условия и тежкия терен, надиграхме ги. Всеобщо решение на ръководството е да не говорим за титла. Вървим по възходящ път, но има още много мачове. Има поставена задача да се побеждава във всеки мач", каза шефът на ЦСКА.

Томов потвърди, че клубове от чужбина се интересуват от футболисти на "червените". "Буш е голмайстор, нормално е да бъде следен. Още на мача с Литекс имаше четирима агенти на клубове е, които го следяха. Това, че има интерес още нищо не значи, докато няма конкретна оферта. А и няма да продаваме на всяка цена, защото ни трябва състав, който да постига успехи. Цената на тези футболисти расте сериозно. След 5-6 месеца ще е по-висока", заяви босът на "армейците".
 
"Гледаме напред, не трябва да се главозамайваме. Вечното дерби винаги е тежък мач. Какво по-хубаво от това да спечелиш шест поредни пъти за една календарна година. Очевидно е, че този състав на ЦСКА е по-силен от "Левски". Стремим се към максимален аванс от точки, предстоят още много мачове", продължи Томов, обещавайки, че "червените" ще получат добра премия за поредния успех - "От известно време съм забранил да се говори за пари. Разбира се, че ще има премии. Съгласно нашия правилник те са достатъчно високи и играчите ще бъдат доволни. Всичко ще им бъде изплатено, защото сме коректни. Знаете през какво минахме последните месеци. Имахме плащания към повече от 150 човека... дългове, милиони. Тежко беше, но се справихме", добави Александър Томов.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите