Опитният полузащитник на "Левски" Мирослав Иванов коментира след загубата с 0:3 от ЦСКА, че той и съотборниците му са се мъчили да направят нещо, но им е било много трудно срещу "армейците".

"Когато не успееш да вкараш първи, особено в такова дерби, обикновено губиш. Днес пропиляхме прекалено много шансове и пропуснатите положения надделяха“, каза Мирослав Иванов, който се включи като резерва.

„През второто полувреме мачът беше повече на стихия. ЦСКА се прибраха отзад, а ние мъчихме нещо, но беше много трудно. На този терен трудно се играеше. През първото полувреме изпуснахме нашите шансове. Ако бяхме повели първи, съм сигурен, че щяхме да победим. Не можем да говорим за комплекс, но е неприятно. "Левски" затова е силен и голям. Продължаваме напред и трябва да започнем да побеждаваме“, добави още халфът на "сините" пред микрофона на Диема.

„Освен да се извиним на феновете, няма какво друго да кажем. Нашата работа е на терена и по този начин трябва да се извиним. Когато губим с 0:3 е нормално феновете да са недоволни. Но пак казвам, че според мен през първото полувреме играхме добре“, смята Мирослав Иванов.

Купа на България - сезон 2014/2015

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите