Георги Иванов обяснимо беше в минорно настроение след загубата с 0:3 от ЦСКА във вечното дерби от 13-ия кръг на "А" група. Гонзо изрази недоволството си за допуснатите "глупави" грешки на защитата му.

"Смятам, че първото полувреме контролирахме ситуациите. И точно, когато играехме най-добре, допуснахме два гола. За съжаление като не вкараш гол и допускаш такива грешки в защита, е нормално да губиш", започна Гонзо веднага след мача в интервюто си пред Нова телевизия.

"Второто полувреме ЦСКА се прибраха в тяхната половина, разчитаха на контри. Накрая рискувахме, останахме с двама защитници и така ни вкараха. Не може да се допускат такива елементарни грешки. Ситуациите, които имаш, трябва да ги реализираш. А ние си изпуснахме всички създадени ситуации. При първия и втория гол, грешките бяха на крайната защита. Трябваше да дръпнат назад, да са близко до пенала и да не позволяват тази топка да не минава", анализира Гонзо.

"Загубихме, и то тежко. Нямаме оправдание. Вече шест поредни загуби от ЦСКА. Не заслужавахме това да е резултатът на полвремето. В тези дербита е важен резултатът, как сме играли - няма значение. Съжаляваме, животът продължава. Ще се опитаме да се вдигнем и да вземем колкото се може повече точки. Това, което гледах днес, "Левски" показа по-бърз и динамичен футбол, но ЦСКА показа по-голяма ефективност", каза Георги Иванов.

Попитан какви ще бъдат целите на "Левски" след тази загуба и сериозното изоставане от върха, Гонзо каза: "Този мач беше определящ дотолкова, че щяхме да скъсим дистанцията от ЦСКА, но не успяхме да влезем в Топ 3. Сега ще преразглеждаме целите пред отбора."

"Глупави грешки в защита. В крайна сметка сега сме още в сезона и не можем да правим селекция. Мислим как да побеждаваме и да печелим точки", добави Гонзо.

Купа на България - сезон 2014/2015

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите