Директорът в ЦСКА Иво Котев коментира случилото се днес при победата с 3:0 срещу "Левски".

"Много важна и сладка победа. Искам да обърна серизоно внимание на организацията на срещата днес. Просто нямаше организация. Не знам как е редът, но започнаха да чистят игрището в 13:00 часа. Случи се така, че нашите момчета излязоха да загряват, а до тях фенове или стюарди на "Левски" чистеха. После - няма червена боя да се очартае игрището. Върхът на всичко беше ударът с топка по Стойчо Младенов, нахлуването на публика на терена. Е, какво да стане повече?! Каквото искат да ги накажат, да ги вадят, ако искат, но така не може. Няма да правя разследване, има си хора, които да ги направят. Лошото е, че тези събития помрачиха радостта от поредната ни победа", заяви Иво Котев.

"Фаворит за титлата?! Рано е да се каже. Предстои ни мач със Славия и мислим за него"

На въпрос, редно ли е дербито да се върне на клубните стадиони, Котев заяви: "Смятате ли, че днес беше нормално това нещо. Треньорът бил ударен със снежна топка. А, ако в тази топка, имаше камък. Едно мога да кажа, ако ЦСКА беше домакин, щяха да ни накажат със служебна загуба с 0:3. Има Футболен съюз, има комисии, какво ще опишат, тяхна работа е."

"Да, мнението на Стойчо Младенов беше мачът да бъде отложен, от "Левски" заявиха, че искат мачът да се играе", завърши Котев.