Стойчо Младенов избухна след победата над "Левски" с 3:0. Повод за изказването му бе още началото на мача, когато бе ударен от снежна топка и падна на пистата на стадиона.

"Удариха ме в главата със снежна топка. Тук има комисия, която трябва да се ангажира. Това не е първо и второ провинение, а трето на феновете на Левски. Ако има топки, да вземат решение да ги накажат и да ги изхвърлят от групата. Разминахме се от нещо, което ще страдаме много тежко. Не може преди загрявката фенове на "Левски" да чистят снега в присъствието на нашите футболисти. Можеше да се случи всичко, но не се случи. Удариха ме в главата, паднах, загубих за момент съзнание. Докога ще ги пазим, докога ще ги галим тези хора. Те си позволяват всичко, абсолютно всичко. Утер, вдругиден ще има смъртен случай или човешкият живот вече не е важен", изригна Стойчо Младенов след края на двубоя.

"Домакините не бяха организирали терен и стадион за тази среща. Знаем, че това е най-взривоопасният мач. Нямаше червени линии. В последния момент дойдоха да чистят снега, в 11:00 часа нямаше никой на стадиона. Видяхте, че пуснаха червените топки в последния момент, пет минути преди началото на мача", добави Младенов.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите