Владимир Гаджев е лидер в "Левски", но се превърна и в основен футболист в националния на България. Полузащитникът се застъпи за Любослав Пенев и обяви, че много хора са забравили какво е постигнал селекционерът. Вчера пред БЛИЦ и Александър Станков защити селекционера на "трикольорите".

„Не смятам, че очакванията ни натежаха. Ние, футболистите, също имахме очаквания, въпреки че играхме с Хърватия, който според мен разполага с по-добри футболисти от този на Италия. За жалост изиграхме лош мач и загубихме. Това доведе до негативна емоция, нападнаха ни от всякъде. Лошото беше, че загубихме втория мач. Да паднеш от Хърватия не е чак толкова срамно, колкото се изкара навсякъде", коментира пред "7 дни спорт" Владимир Гаджев.
 
"Смятам, че не всичко е загубено и имаме шансове за класиране. Аз съм го казвал, че Любослав Пенев и неговият щаб трябва да останат начело на националния отбор. Селекционерът беше този човек, който накара хората и нас самите да повярваме, че можем да постигнем нещо. Явно някои хора много бързо забравят крачките напред, които извървяхме. Има 7 мача до края на цикъла и нещата може да се преобърнат, просто трябва да си върнем нивото от предишните мачове“, каза още националът.

Нашата група "Н" за европейските квалификации