Наставникът на Локомотив (София) Димитър Васев остана доволен от представянето на футболистите си в мача с Литекс, въпреки загубата с 2:4 в Ловеч. Специалистът обаче изрази недоволство от съдийството на Станислав Ставров.

"Точно заради играта на отбора не съм разочарован от резултата. Лошото е, че получихме четири нелепи гола, от които два рикошета и една дузпа. Реално беше да изравним, но вместо това получихме четвърти гол. Но съм доволен от представянето на момчетата", каза Васев след мача от 13-ия кръг.

"Резултатите ги постигаме, но когато ни позволят. Когато се срещат два равностойни отбора, съдията не трябва да пречи. Имам претенции за много фаулове, както и за неотсъдена дузпа", изрази претенциите си треньорът на Локо (Сф).

"Има какво да се желае, но радостното е, че създаваме положения. Лично аз очаквах Преслав Йорданов да вкара положението, което изпусна, но той се включи много добре и съм доволен. Когато ти вкарат четири гола, не е случайно. Но два гола от техните бяха рикошети, докато за дузпата им какво да коментирам, сами я видяхте за какво стана въпрос. През второто полувреме диктувахме нещата на терена и имахме много шансове, но се получи още един рикошет и виждате какво стана. Аз твърдя, че дузпа за Литекс няма", добави Васев.

"Много са изравнени силите в Топ 6, всеки мач може да завърши по всякакъв начин, ще видим какво ще се случи", каза още наставникът на Локо (Сф).

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите