Бившият треньор на „Левски” Пепе Мурсия направи интересно изказване по адрес на „сините” и настоящия треньор Георги Иванов-Гонзо, с когото двамата работиха преди това. Испанецът смята, че той и легендата на „Левски” са постигнали едни и същи резултати, но неговото място вече не е на „Герена”.

„По мое време направих равенство с Локомотив (Пловдив). Заслужавахме да спечелим, но така се развиха нещата. После загубихме от ЦСКА и победихме Локомотив (София). Не беше лошо начало, но беше трудно. Оставих отбора на три точки зад лидера в класирането, който и тогава беше ЦСКА. В последния си мач „сините” направиха 1:1 с Локомотив (Пловдив). Значи аз и Гонзо постигаме едни и същи резултати”, заяви Мурсия пред „Меридиан Мач”.

„Имах визия как да изглежда отбора, но времето не ми стигна. Аз започнах да изграждам тима, който в момента придобива завършен вид. Започнах да налагам Белаид, Крумов, Стойчев, Минев... Това са футболистите, в които аз вярвах и ето, че сега се представят на високо ниво”, допълни испанецът.

Той пожела успех на „Левски” в престоящото Вечно дерби с ЦСКА и заяви, че „сините” трябва първи да вкарат гол, ако искат успеха.