Интер и Сент Етиен не успяха да се победят и завършиха 0:0 в мача си от третия кръг на група „F” на Лига Европа. Съперниците не предложиха особено запомнящи се моменти, като „нераздурите” владееха повече топката и отправиха 3 точки удара към вратата на Руфие.

От трибуните мача изгледа голмайсторът на "нерадзурите" в турнира Данило Д'Амброзио, който не бе на разположение на Валтер Мадзари. В официалната ложа бе и босът на миланския гранд Ерик Тохир, в близост до когото бе легендата Хавиер Санети.

По-интересно бе в часовете преди срещата, когато френските привърженици създадоха безредици, хвърляйки зелени димки на централния площад в Милано "Пиаца дел Дуомо".

След равенството Интер вече има 7 точки в актива си и еднолично заема първото място, а Сент Етиен е трети с 4 точки. Френският тим записа трето нулево реми в тази група.

В другия мач от групата Днепър загуби в Киев от Карабах с 0:1. Гостите от Азербайджан стигнаха до успеха с гол през първото полувреме на Муарем Муарем (21) и събраха 4 точки, които им отреждат втора позиция. Днепър е на дъното със само една точка.

 
ГРУПА „F“
dnepr.jpg qara.jpgДнепър - Карабах 0:1
0:1 Муарем Муарем (21)
 
Киев, „Олимпийски“
Съдия: Либор Коварик (Чехия)
 
__________.jpgsent.jpgИнтер - Сент Етиен 0:0
 
Милано, „Джузепе Меаца“
Съдия:Антъни Тейлър (Англия)