Капитанът на ЦСКА Валентин Илиев е уверен в успеха на тима над „Левски” в предстоящото Вечно дерби,което е в събота от 16:00 часа на „Васил Левски”. Бранителят е с контузия и няма да вземе участие в срещата.

„Една от връзките на глезена напълно беше скъсана, а другата частично, и хрущялът беше увреден. Вярвам и съм на 100 процента сигурен, че отново ще мога да играя така, както играх преди”, сподели Валентин Илиев за Нова телевизия.

„И преди съм казвал, че един-единствен играч не може да промени играта. Надявам се и в този мач да е така. Постоянно общувам и контактувам с останалите си съотборници. В навечерието на мачовете сме заедно, по време на лагерите – вечеряме заедно, говорим си, пием кафе заедно, настройваме се. Така че от тази гледна точка не мисля, че ще им липсвам, защото постоянно съм с тях”, добави лидерът на ЦСКА.

„Искрено се надявам на терена резултатът да е в наша полза. И да не им липсвам наистина, защото момчетата, които играят на моята позиция са доста добри футболисти. Щом са в ЦСКА, значи имат необходимите качества”, завърши Илиев.