Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс намекна за евентуална раздяла с италианския национал Марио Балотели, който е вкарал само един гол от 10 мача след пристигането си от Милан това лято. Попадението бе срещу Лудогорец (2:1) на „Амфийлд” в Шампионската лига.

"Марио работи усилено на тренировките и това е, което аз искам от него. Но дали показаното в заниманията е достатъчно за него да остане за дълго в Ливърпул, предстои да разберем съвсем скоро", заяви Роджърс.

В същото време Балотели продължава да се забърква в скандали, последният от които бе по време на мача с Реал Мадрид (0:3) от Шампионската лига тази седмица. На почивката нападателят си смени фланелката с Пепе от гостите и това предизвика недоволството на феновете и на Роджърс.

"Каквото и действие да предприема срещу Марио заради тази негова постъпка, тя ще остане далеч от медиите. Говорил съм с него, случаят е приключен. Точка! Останалите от отбора не са реагирали на тази случка, но знам, че вие ще започнете пак със слуховете, което е неизбежно", допълни северноирландският специалист.