Фенклубът на Марек застана твърдо зад футболистите и ръководството след наложената санкция от БФС в размер на 10 000 лв с мотив “съмнения на УЕФА за уговорени мачове с предварително уточнен резултат”. Както е известно, санкцията е отпреди два дни

“Ние, привържениците на Марек, не приемаме отправените обвинения към нашия любим отбор. Не приемаме някой да бъде наказан само и единствено на база съмнение. Повечето от нас сме били на споменатите в медиите двубои с Лудогорец и ЦСКА и не смятаме, че в тях не е играно феърплей. Да, наистина резултатите и в двата двубоя не ни харесват, но сме реалисти и знаем, че това са възможностите на отбора в този момент.

Бюджетът на Марек е поне 30 пъти по-малък от този на Лудогорец, клуб, който играе като равен с равен с отборите на Реал (Мадрид) и Ливърпул в Шампионска лига и бие Базел. Ще продължим да подкрепяме Марек и не приемаме атаките, целящи уронване на престижа на нашия любим клуб”, се казва в декларацията, разпространена от зам. председателят на фенклуба Румен Тимев.

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите