Защитникът на ЦСКА Тончи Кукоч дърпа дявола за опашката и скоро може да трябва да плаща солена глоба в размер на петцифрена сума. От мача с Хърватия (0:1) бранителят не си бе позволявал подобно изказване. А настоящото е по адрес на собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев.

Както е известно, босът не можеше да сдържи радостта си след успеха с 1:0 над Базел снощи, първи в историята на български тим в Шампионската лига.

"Президентът на Лудогорец говори все едно е спечелил Шампионска лига, успокой се, човече, ти спечели само 3 точки!

По-добре да говори Иван Иванов в студиото, той разбира футбола”, написа Кукоч на чист български от профила си във "Фейсбук".

Непосредствено след края на мача Лудогорец - Базел (1:0) снощи Домусчиев и защитникът на Базел коментираха заедно събитията на терена. Двамата говореха разпалено по най-интересните моменти на терена и по-специално червения картон, който остави гостите с човек по-малко. Серей Дие бе изгонен още в 18-ата минута за нарушение срещу Козмин Моци. Домусчиев на няколко пъти прекъсваше контузения български национал, оспорвайки неговото твърдение, че е нямало червен картон.