Треньорът на Базел Пауло Соуса беше разочарован след поражението с 0:1 от Лудогорец в София. Специалистът коментира, че не е очаквал неговият тим да загуби. Соуса каза, че много фактори са били срещу неговите възпитаници в мача, но въпреки това до последно те са контролирали ситуацията преди да допуснат попадението в края. Историческият успех на Лудогорец дойде след попадение на Йордан Минев в 92-ата минута.

"Не очаквахме да загубим. Минахме през много тежки моменти. Въпреки всички тези затруднения, които се струпаха за нас в този мач, червен картон, ние играхме доста добре и до самия край на мача имахме възможност да спечелим нещо от него", заяви Соуса.

"През второто полувреме Лудогорец бе по-свеж и създаде повече положения, но ние се защитавахме много добре. Може би трябваше да сме по-концентрирани в последните минути и да контролираме по-добре ситуациите. Двубоят бе към своя край, ние играехме добре, но въпреки това допуснахме този гол", допълни наставникът на Базел.

"Поздравявам Лудогорец за тяхната игра. Надявам се в следващия мач да контролираме по-добре играта и да ги победим. И ние имахме положения колкото нашия опонент, но не ги материализирахме. От това, което видях от самата ситуация, не мога да преценя дали имаше червен картон. Моят футболист каза, че няма и аз му вярвам. Въпреки това не можем да коментираме отсъжданията на съдията във всяка една ситуация", каза още Пауло Соуса.

"Още имаме шансове да се класираме напред. Силите са изравнени. С Ливърпул сме с равни шансове. Дори в днешния мач, когато всичко бе срещу нас, ние се стремяхме да победим. Реал е най-добрият в групата и се отличава от останалите отбори", добави треньорът на Базел.

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа