Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард се надява заедно със съотборниците му да шокират доста хора утре вече при домакинството срещу Реал (Мадрид) от група „B” на Шампионската лига. Също от 21:45 часа българско време утре вечер Лудогорец ще посрещне Базел на Националния стадион „Васил Левски” в другия мач от групата.

"Не смятам, че Реал Мадрид ще дойдат с някакъв страх от нас. В същото време мачът ще е голямо предизвикателство. Надяваме се да изненадаме и шокираме доста хора утре вечер", заяви Джерард, който допълни, че на няколко пъти е отказвал трансфер в „кралския клуб”.

"Няколко пъти в кариерата му имах опцията да премина в Реал (Мадрид), но устоях на това изкушение и останах в моя роден клуб. Възможно е и да съжалявам за това в края на кариерата си, но със сигурност по-голямо щеше да е съжалението ми, ако бях напуснал Ливърпул. Реал Мадрид е специален клуб, но Ливърпул е моят №1", каза ще капитанът на „мърсисайдци”.

"Откакто премина в Реал, играта му премина на съвсем различно равнище. В момента безспорно той е най-добрият играч в света. Той издига играта на съвсем различно ниво”, коментира Джерард изявите на голмайстора на „белия балет” Кристиано Роналдо.