Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс обеща играчите му да покажат различно лице от това в английската Висша лига срещу Реал (Мадрид) в група „B” на Шампионската лига утре вечер от 21:45 часа българско време. В другия мач от тази група по-същото време Лудогорец ще приеме Базел на Националния стадион „Васил Левски”.

"Истинският ураган утре ще бъде на терена. Нямаме търпение да се изправим срещу това предизвикателство, което ни очаква”, отговори севернорландецът на въпрос дали очакваният в Западна Европа ураган „Гонсало” може да развали футболния празник на феновете.

"Успяваме да се вдигнем за големите мачове. Нееднократно през този сезон характерът и духа ни бяха тези, които ни позволиха да спечелим някои от мачовете си. Именно характер и дух са понякога по-важни от класата", сподели още Роджърс.

"Кристиано Роналдо е специален футболист с невероятен талант. Но трябва да планираме нашата игра така, че да създадем проблеми на Реал, а не да се концентрираме само върху това как да спрем един техен футболист", завърши мениджърът на мърсисайдци.