Българският защитник на Фулъм Николай Бодуров получи хвалби за представянето си в последния мач на отбора му в Чемпиъншип и дори беше сравнен с боен кораб. "Котиджърс" изненадващо надви с 1:0 Норич и свали "канарчетата" от върха, но все още се намира в зоната на изпадащите. Бодуров и компания имат 10 точки, които отреждат на тима 22-ото място във временното класиране.

Във фенския сайт на Фулъм - friendsoffulham.com (б.р. - приятели на Фулъм) е открита специална тема, където привържениците на клуба могат да дадав мнението си за българския национал.

"Играч на мача срещу Норич и изобщо играч на сезона до този момент. Страхотно попълнение на Феликс Магат", пише един потребител.

Както е известно, именно германският специалист привлече Бодуров на "Крейвън Котидж" от Литекс. Заради поредицата от слаби резултати мениджърът беше уволнен и сега временно начело на Фулъм е Кит Симонс.

От началото на първенството в Чемпиъншип Бодуров е играл в 11 от 12-те мача. "Изключително съм впечатлен от българина. Започна малко нервно и дори беше на моменти безразсъден, може би заради имиджа на Чемпиъншип, че е дивизия, в която се залага основно на физиката. Сега, когато Николай вече е по-спокоен, се вижда, че си знае отлично работата. Не е много висок, но е невероятно здрав, прилича на джобен боен кораб", е едно от най-интересните мнения за българския национал.