Не мога да го мразя! С тези думи бившата любов на Марио Балотели - красавицата Фани Негуеша, за първи път говори за раздялата си с ексцентричния нападател на Ливърпул.

“Между нас всичко е приключило - каза тя. - Опитвам да помня хубавите моменти между нас. Затова му пожелавам всичко най-хубаво в кариерата и живота. Не мога да го намразя, защото сме се разделили. Много ме разочарова, но не му желая лоши неща. Марио беше първата ми голяма любов. Надявам се, че в живота си ще срещна още много хора, които да ме обичат. Ще имам и деца, ще се омъжа. Млада съм. Не бях подготвена за вниманието на обществеността към мен и Балотели. Трудно ми беше, че всеки е забил поглед в мен.”

Интервюто на Фани дойде няколко дни след слуховете, че Балотели искал да правят секс няколко часа преди мач. “Ако това беше истина, нямаше да мога да изляза и да играя - рече тогава нападателят на Ливърпул. - Когато спра с футбола, ще имам време за леглото и секса.”

В същото време съперникът на Лудогорец претърпя нов удар - Даниел Стъридж ще се възстановява от контузия още най-малко три седмици. Голмайсторът ще пропусне двата мача с Реал (Мадрид), но ще играе в София.