Сасуоло поднесе голяма сензация, завършвайки 1:1 у дома с шампиона Ювентус в двубой от 7-ия кръг на италианската Серия „А”. Гостите завършиха мача в намален състав, след като в последните секунди на добавеното време Андреа Пирло получи директен червен картон.

Напълно очаквано срещата започна с превъзходство на гостите от Торино, които обаче изоставаха в резултата още в 13-ата минута, когато Симоне Дзадза отбеляза с глава след центриране на Алесандро Лонги. „Бианконерите” реагираха бързо и шест минути по-късно Пол Погба получи топката от Карлос Тевес, след което от границата на наказателното поле се разписа за 1:1.

Домакините продължиха да играят като равни с шампионите, които имаха по-изгодни положения за гол, но така и не успяха да преодолеят вратаря Консили, направил спасявания след шутове на Погба и Тевес. След почивката пропуски направиха още Маркизио, заменил Патрис Евра, влезлият като резерва на мястото на Йоренте Кингсли Коман, Погба и Перейра в самия край.

След четвъртото си равенство този сезион Сасуоло, който все още няма победа, е на 18-о място с 4 точки. Ювентус запазва лидерската си позиция с 19 точки, но преднината му пред Рома вече е само една точка.