Българският шампион ЦСКА записа втора загуба в Група „В“ на Континенталната купа. „Армейците“ отстъпиха с 2:6 на Белфаст Джайънтс, след като вчера допуснаха поражение със същия резултат от Фиштаун Пингуинс (Бремерхавен).
 
Дарил Лойд и Марк Гарсайд дадоха аванс от два гола на северноирландския тим през първия период, но световният вицешампион с Русия от 2002 г. Владимир Антипов върна едно попадение за българския тим 10 секунди преди сирената за край на третината.
 
Лойд и Джефри Мейсън вкараха за „гигантите“ през втората част, а три секунди преди края на периода Станислав Мухачов върна един гол. Майк Компън и Калрин Елринг се разписаха в последната третина.
 
Вратарят на ЦСКА Сергей Климентев направи 47 спасявания, а колегата му на вратата на тима от Белфаст Стивън Мърфи отрази 20 удара.
 
С втория си успех в групата Белфаст Джайънтс се утвърди като фаворит за първото място, което ще му позволи да се класира за третия етап от турнира. По-късно днес домакините от Бремерхавен играят с Тилбург Пингуинс. ЦСКА играе с холандския тим утре от 17:00 часа.