Световният вицешампион Владимир Антипов се отличи с гол за ЦСКА при загубата на българския шампион с 2:6 от Фиштаун Пингуинс (Бремерхавен) в мач от Група „В“ на Континенталната купа.
 
36-годишният Антипов, носител на сребърен (2002) и бронзов (2006) медали с Русия от световни първенства, вкара последното попадение в мача в средата на третата част. С асистенции за гола се отличиха Дмитрий Биков, световен вицешампион за 2002 година и играл за Детройт Ред Уингс в НХЛ, както и още едно ново попълнение Михаил Любушин.
 
Ярослав Хафенрайхер даде аванс на "пингвините" при числено предимство през първата третина, а Брендън Куук удвои през втората. По-малко от две минути преди края на средния период Андерс Йонсон върна едно попадение за ЦСКА след асистенция на Мирослав Холубек. Брендън Куук се разписа още два пъти през третата част, а един гол добави и Мариян Дейдар.
 
Днес от 17:00 часа е вторият мач на „армейците“ от групата. Българският шампион се изправя срещу Белфаст Джайънтс, който вчера записа успех с 4:1 над холандския Тилбург Траперс. Първият отбор в групата продължава напред, но след отказването на украинския Компанион (Киев) шанс за участие в следващата фаза има и вторият в класиранетон. Той обаче трябва да има по-добри показатели от заелия второто място тим в Група „С“, където са Санок (Полша), Корона Брашов (Румъния), Дунайварош Аселбикак (Унгария) и Призма Рига (Латвия).
 
Специално за участието си в Група „В“ в Бремерхавен ЦСКА се подсили с шестима руски хокеисти. Освен свеновните вицешампиони Владимир Антипов и Дмитри Биков, това са още Михаил Любушин (опит в КХЛ), Олег Кваша - олимпийски бронзов медалист за 2002 г., играл в НХЛ за Флорида Пантърс, Ню Йорк Айлъндърс и Финикс Койотс, Дмитрий Власенков (опит в КХЛ) и Алексей Привалов.