Детройт Ред Уингс – Бостън Бруинс 2:3 след дузпи
(1:1, 0:1, 1:0, 0:0, 0:1)
 
Давид Крейчи и Райли Смит вкараха по една дузпа за успеха на Бостън Бруинс над Детройт Ред Уингс.
 
Двамата реализираха и попаденията за „мечките“ в редовното време, а вратарят на тима Туука Раск спаси 18 удара.
 
Крилата Томаш Татар и Густав Никуист бяха точни за Детройт, а Джими Хауърд направи 37 спасявания на вратата на Ред Уингс.
 
Чикаго Блекхоукс – Калгари Флеймс 1:2 след прод.
(0:0, 0:1, 1:0, 0:1)
 
Нападателят на Калгари Микаел Баклунд простреля вратаря на Чикаго Кори Кроуфърд 25 секунди преди края на продължението, за да донесе на „пламъците“ победата с 2:1 като гост на Блекхоукс.
 
Това беше първа загуба за Чикаго от началото на сезона, докато Калгари записа третия си успех. Домакините имаха смазващо предимство при ударите към вратата – 50:19, но вратарят на Флеймс Йонас Хилер напради 49 спасявания.
 
Той се предаде само при удара на Андрю Смют през втората третина. Денис Уайдман беше дал аванс на Калгари в началото на първата част.
 

Аризона Койотс – Едмънтън Ойлърс 7:4
(2:2, 2:0, 3:2)
 
Микел Бьодкер вкара хеттрик за Аризона Койотс при победата със 7:4 над Едмънтън Ойлърс.
 
Кайл Чипчура, Конър Мърфи, Роб Клинкхамер и Мартин Ерат също бяха точни за „койотите“. Вратарят на тима Майк Смит направи 23 спасявания.
 
Тейлър Хол се отличи с две попадения и една асистенция за Едмънтън, а по един път се разписаха Марк Фейн и Марк Аркобело. Вратарят Бен Скривънс отрази 23 от 29-те удара към себе си, а последното попадение на Аризона дойде на празна врата.