Сексскандал разтресе Манчестър Юнайтед след разкритие на "Сън". Един от футболистите на "червените дяволи" - Антонио Валенсия, се замеси в неприятности заради поведението си извън терена. Националът на Еквадор е обвинен от две различни жени, че им е пращал на своя глава снимки на пениса си. Валенсия е женен и има 8-годишна дъщеря.

Обвиненията към крилото на Юнайтед идват от 24-годишната маникюристка Кейти Латъм, както и от 20-годишна студентка, която няма нищо общо с другата жена, но не желае да се разкрива името й.

"Намери ме и ми изпрати съобщение на испански - "Здрасти, любима!". Пишеше ми само на испански, защото английският му е пълен боклук, нищо че живее тук от няколко години. После ми пращаше няколко много мръснишки съобщения. Усещах, че иска само секс от мен. Като разбрах, че има жена и дете, осъзнах, че е един долен перверзник. Не желаех да правя секс с него. От думите му ставаше ясно, че иска да му пратя снимки на вагината си", твърди 24-годишната Кейти Латъм.

"И изведнъж, без дори да му отговоря, че няма да го направя, той ми прати снимки на пениса си. Не съм го искала, бях шокирана. И това се случваше само няколко часа преди важен мач. Изглежда футболът е бил последното, за което е мислел", разказва още маникюристката.

Антонио Валенсия е бил открит от "Сън" за коментар. Еквадорецът категорично отрича да е правил подобно нещо. "Да съм пращал мои голи снимки? Нищо такова! Нямам какво повече да кажа, имам си жена и дете", лаконичен е 29-годишният еквадорец.

valencia_sun_1.jpg