Хърватската легенда и президент на местния футболен съюз Давор Шукер се разграничи от твърденията на медиите в страната му, че българските футболисти са анонимници. Той пристигна с тима за утрешната евроквалификация между двете страни, която е от 21:45 часа на „Васил Левски“.

Последните дни медиите в Хърватия се надпреварват да пишат материали какви анонимници били българските национали и как целият ни тим струвал колкото Лука Модрич.

„Мисля, че предстоящият мач ще е много важен и за двата отбора. Уважавам България и съм приятел с Борислав Михайлов . Разполагате с добър отбор, който ще се опита да победи Хърватска, а ние ще опитаме да вземем нещо от София. Нашата преса може да твърди каквото си иска, но аз вече казах, че уважавам вашия отбор. Познавам Любослав Пенев, но не желая да назовавам конкретни имена на футболисти. Това е работа на двамата треньори. Ще изчакаме да видим как ще се развият нещата в групата, но едно е сигурно – двубоят в петък е от изключителна важност както за България, така и за Хърватска”, заяви Шукер.