Бившият капитан на българския национален отбор, Астън Вила и Селтик Стилиян Петров бе засипан от похвали от един от шефовете в новия му отбор Уайчъл Уондърърс, който се състезава в лигата за играчи над 35 години. Стенли навърши 35 през юли, а с представянето си на терена вече показа, че не е забравил да практикува любимата игра.

„Той е душата на компанията. Страхотно момче, уникален е. Здраво е стъпил на земята с двата си крака. Просто е страхотен, идва след мач, събира останалите момчета, води ги на по бира. После я плаща, а през цялото време се забавляват. Страхотен е", споделя секретарят на тима Джон Бъст.

Българинът се завърна на терена през миналия месец за Уайчъл Уондърърс в елитната дивизия на аматьорската неделна футболна лига на Централен Уоруикшър за играчи над 35 години. Тимът заема шеста позиция от 12-о отбора с две победи и две загуби от началото на сезона. Той записа три победи в три мача със "синята" фланелка с номер 10 на новия си отбор и дори се разписа при успеха с 5:3 като гост над Спаркхил Синиърс в мач за купата WH Richards преди две седмици.