Бой по трубините прекъсна за няколко минути срещата от 11-ия кръг на "А" група между Марек и "Левски". Фенове на "сините" и домакините се млатиха на стадион "Бончук".

На съоръжението в Дупница настана хаос още при започването на срещата. Липсваше полиция, като имаше единствено охранители с палки в ръце. Много фенове на "Левски" бяха останали извън стадиона при старта на мача. След започването му обаче ултраси на "сините" започнаха да прескачат оградите и да нахлуват по трибуните, някои дори се озоваха сред запалянковците на Марек и така се стигна до сблъсъци. Заради безредиците съдията Георги Игнатов се принуди да прекъсне мача в 17-ата минута. След като напрежението беше потушено, играта бе подновена. Наложи се футболисти на "Левски" да успокояват феновете си.

Странни бяха действията на охранителите, които пуснаха десетина фенове на "Левски" да се появят на другия край на стадиона, далеч от сектора с агитката на гостите. Левскарите тръгнаха да минават през целия Сектор "В", за да достигнат до своите хора, но още щом ги зърнаха, запалянковците на домакините се нахвърлиха срещу тях. Започнаха да летят камъни, седалки и бутилки. След намесата на Владимир Владимиров-Гугутката и засиленото присъствие на гардове, "сините" ултраси стигнаха до гостуващия сектор, който изцяло се напълни. По-голямата част от феновете на домакините пък се преместиха в Сектор "А", явно опасявайки се от нови безредици и сблъсъци с феновете на "Левски".

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите