Унион Олимпия (Любляна) започна с победа участието си в Адриатическата лига, записвайки успех с 85:80 над Цибона като гост.
 
Българският национал Христо Николов започна силно за словенския тим. Гларуса вкара 17 от първите 19 точки на отбора си в мача. Унион Олимпия имаше тотално надмощие във втората четвърт и заслужено се оттегли на почивката с аванс от 10 точки (43:33).
 
Домакините от Загреб обаче показаха, че настоящият шампион на Адриатическата лига няма да се даде лесно и две минути преди края на третата част Джеръл Блесингейм намали изоставането на тима си на три точки.
 
Американецът обаче направи две грешки, след това предизвика две технически нарушения и беше изваден от игра за пет фаула. Без лидера си Цибона не успя да се противопостави на гостите, въпреки че 20 секунди преди края изоставаше с три точки, но вместо да стреля от разстояние Иван Сиришчевич стреля неточно за две точки, а Марко Маринович беше точен за гостите.
 
Христо Николов беше най-резултатен за Унион Олимпия (Любляна) – 21 точки. Бившият играч на „Левски“ Марко Маринович добави 11 точки, а Лука Рупник се отличи с 15 точки. Преминалият през Лукойл Академик Юре Лалич се отличи с 16 точки за Цибона, а Бесингейм завърши с дабъл дабъл – 14 точки и 11 асистенции.