Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд смята, че страхотната футболна кариера на Райън Гигс не означава, че той ще се превърне във велик мениджър. Легендата на Уелс е гласен за наставник един ден на "червените дяволи", след като пое временно отбора в края на миналия сезон след уволнението на Дейвид Мойс. В момента Гигс е номер 2 на пейката, водейки се първи асистент на Луис ван Гаал.

"Рой Кийн беше страхотен лидер, невероятен капитан и в момента е асистент в Астън Вила. Зад гърба си има няколко участия в треньорската практика и вярвам, че един ден отново ще застане начело на някой отбор. Но това не означава, че му е гарантиран успех.

Райън Гигс следва много добър път, след като имаше възможност да учи от сър Алекс и Дейвид Мойс. Разбира се и сега, когато е част от екипа на Луис ван Гаал. Вярвам, че един ден Гигс ще се възползва от възможността да е мениджър и ще се справи с нея", коментира настоящият бранител на Куинс Парк Рейнджърс, който премина в клуба това лято след 12 години на "Олд Трафорд".