Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира поражението от Реал Мадрид с 1:2 в мач от група "В" на Шампионската лига. Разградчани поведоха в 6-ата минута, след това Роналдо изпусна дузпа, но Реал получи втора такава. Португалецът този път я реализира, а влезлият като резерва Карим Бензема оформи крайното 2:1 в 77-ата минута.

"Има за какво да се съжалява. Видяхте, че играхме абсолютно спокойно, уверено. Каквото и подценяване да е имало, видяхте, че се игра футбол. Съжалявам наистина, оставаха няколко минути. Не мога да кажа дали е имало дузпа или не, не искам да коментирам съдиите. Лудогорец изигра добър мач срещу най-добрия отбор в света. Аз съм доволен от това, което направиха момчетата. Отново за малко не ни стигна да вземем поне точка и то от Реал Мадрид. Получи се един хубав, добър мач, като и резултатът можеше да бъде по-добър за нас", заяви Дерменджиев веднага след мача.

"Очарователна публика, благодаря ѝ за тази подкрепа. Това е интелигентна публика. Това са хора, дошли от цяла България. Няма излишни ексцесии, спокойно могат да гледат мача жени и деца, без да се притесняват. Тази публика заслужава и по-добър стадион“, коментира още наставникът на Лудогорец.

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа