Звездите от Реал (Мадрид) начело с Кристиано Роналдо са залостени в хотел "Хилтън" и ще излязат навън чак довечера, когато ще се отправят към Националния стадион "Васил Левски" за мача с Лудогорец от Шампионската лига. Репортер на БЛИЦ, както и множество фенове на "белия балет" от вчера са по следите на "кралете". До 13 часа днес нито един от футболистите на Реал не си показа главата навън. Карло Анчелоти и играчите му имаха обяд, след което отново се прибраха по стаите си да почиват.

Човекът на БЛИЦ успя да разговаря с хора от щаба на Реал (Мадрид), които съобщиха, че гостите няма да имат разходка из столицата.

"Футболистите си почиват и чак довечера ще излязат от хотела, за да се отправят към стадиона", уведомиха ни от "Кралския клуб".

Новината разочарова стотината привърженици на Реал (Мадрид), които продължават да се навъртат около хотел "Хилтън" с надеждата най-после да се докопат до Кристиано Роналдо, Гарет Бейл, Тони Кроос, Икер Касияс, Серхио Рамос и другите звезди на световния футбол. Желанието на запалянковците явно няма да се сбъдне, но въпреки това те не се отказват и продължават да стоят до сградата, в която са настанени футболисти, струващи милиони евро.
ЮРИ СЛАВЧЕВ/БЛИЦ

БЛИЦ TV: Викове по Роналдо и Бейл

БЛИЦ TV: Народът иска, "кралете" не дават!

БЛИЦ TV: Ексклузивни кадри от пристигането на Реал (Мадрид)

БЛИЦ TV+СНИМКИ: Симпатична баба цъфна при Реал на "Васил Левски"

--------------------------


Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа