Световната номер едно Серина Уилямс ще си партнира с шампиона на двойки от "Уимбълдън" Джак Сок на турнира за смесени двойки "Хопман къп" през януари. По-малката от сестрите Уилямс е печелила титлата през 2003 година заедно с Джеймс Блейк и през 2008 с Марди Фиш и през 2015-а отново ще използва надпреварата за подготовка за първия за годината турнир от Големия шлем - Australian Open.

Съперници на САЩ в група "А" ще бъдат Канада, Чехия и Италия. За канадците ще играят финалистката от "Уимбълдън" Южени Бушар и Вашек Поспишил, дуетът на Чехия ще бъде Луцие Шафаржова и Радек Щепанек, а в състава на Италия са заявени Флавия Пенета и Фабио Фонини. Миналогодишният шампион Жо-Вилфрeд Цонга ще си партнира с Ализе Корне за тима на Франция, който е в група "Б" заедно с домакина Австралия, Великобритания и Полша.

Кейси Делакуа и Ник Кирьос ще защитават честта на австралийките, а двукратният шампион в турнирите от Големия шлем Анди Мъри и Хедър Уотсън ще играят за британците. Агниешка Радванска и Йежи Янович ще бъдат в тима на вицешампиона от миналия сезон Полша.