Тотален хаос цари в женския национален отбор по волейбол преди старта на втората фаза на световното първенство в Италия. Той е породен от мениджъра на тима Валентин Помаков. От щаба довериха пред "Меридиан Мач", че той изобщо не се справял със задълженията си, а момичетата го гледали на кръв и изобщо не контактували с него. Помаков правил гаф след гаф. Първо объркал часа на тренировката преди мача с Канада (3:0) и пратил отбора в залата час по-рано. Така на Страшимира Филипова и компания се наложило да чакат в коридора, докато им дойде редът.

Това обаче е най-малкото, от което момичетата се оплакват. Големият проблем бил прането. Помаков абсурдно решил да пести от прахове и връщал екипите на волейболистките полумокри и още миришещи на пот.
Всички неразбории не останали незабелязани и от треньора Владимир Кузюткин. Руснакът се хванал за главата, щом разбрал за немарливостта на Помаков и бил твърдо решен да настоява за неговото уволнение след шампионата.

Иначе преди днешния мач срещу Русия Кузюткин няма проблемив тима и ще може да разчита на всичките си волейболистки. Срещата е от 21:00 часа и ще бъде предавана пряко по ТВ+, както и в БЛИЦ директно с картина.

Както е известно, на миналото световно първенство Кузюткин изведе Русия до титлата, а сега с България се изправя срещу родината си.