Българският шампион Лудогорец и двата столични гранда ЦСКА и "Левски” загърбват конкуренцията помежду си в родната „А” група и ще обединят сили за благотворителна кауза.

Звездите на трите тима ще допринесат за изграждането на спортна база в дома за деца в неравностойно положение "Асен Златаров", кв. Надежда. Те вече дариха свои тениски, разписани с автографи, които ще бъдат разиграни на благотворителен търг, част от финалната програма на турнира по минифутбол Sofia Champions Cup, който ще се проведе на 4 октомври от 18:00 часа в столичния комплекс "Симеoново" и е организиран от сп. "GoBio".

В инициативата се включват още националите ни по футбол, Локомотив (София), „Ботев” (Пловдив), Славия и едни от лидерските отбори в "Б" група – Добруджа и Локомотив (Горна Оряховица). Търгът успя да обедини цялата футболна общественост у нас, а също така и играещите зад граница са представени от Емил Гъргоров, Дарко Тасевски, Манолев, Мицански и др.

Спортни дейци, бизнесмени и колекционери ще наддават за тениските пред очите на малчуганите, които ще получат своя шанс за реализация.