Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира на пресконференцията си преди мача с Реал (Мадрид), че никой в тима му не се притеснява от противника, който е десеткратен европейски клубен шампион. Очакваният с огромен интерес двубой от Група "B" на Шампионската лига е утре от 21:45 часа на Националния стадион "Васил Левски".

"Аз като треньор на Лудогорец съм горд, че приемаме отбор като Реал (Мадрид). Мачът с "Левски" вече е в историята, гледаме напред", започна Дерменджиев на брифинга.

"Горд съм, че се изправяме срещу най-добрия отбор в света, срещу най-добрите футболисти. Реал е галактически отбор. Знаете какъв е бюджета им и колко струват играчите им. Само Гарет Бейл е 100 милиона. За нас е чест да играем срещу този противник. Футболистите са подготвени, разликата в класата е много голяма. Лудогорец е на 4 години, спечелихме 4 титли... Нашите футболисти ще играят така, както могат. Резултатът ще го видим накрая", каза наставникът на Лудогорец.

"Казвам ви напълно отговорно и честно - не се притесняваме от Реал (Мадрид). Доволен съм, че тези звезди дойдоха тук и България може да ги гледа. Няма от какво да се притесняваме. Това са мега футболист. Гордост е за Лудогорец да играе срещу Реал (Мадрид). Те са носител на 10 купи в турнира, треньорът им има спечелени три", продължи Дерменджиев.

"Искам играчите ми да бъдат спокойни, да знаят, че играят срещу най-добрите футболисти, но и да дадат най-доброто от себе си в този мач - срещу галактически отбор, какъвто е Реал (Мадрид)", добави треньорът на разградчани.
СВЕТОСЛАВ КОСТАДИНОВ/БЛИЦ

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа