Испански спортен журналист от вестник "AS" изуми българските си колеги със странна молба. Алваро де ла Роса поиска от репортерите номера на Георги Аспарухов – Гунди, за да направи интервю с "втория най-известен български футболист". Той обясни пред НЮЗ7, че има контакти на Христо Стоичков.

Българските му колеги му обясниха, че Аспарухов е загинал при автомобилна катастрофа през 1971 г. Де ла Роса попита дали има паметници, а нашите журналисти му казаха, че има - и на Витиня, и на стадион "Георги Аспарухов", където ще се играе срещата на Лудогорец и Реал (Мадрид) от Младежката шампионска лига - утре от 16:00 часа.

Алваро де ла Роса работи в "AS" от 2009 г. Той направи тези дни интервюта с халфа на разградчани Даниел Абало и собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев, след като е в София от няколко дни.

Това е втора издънка на въпросната авторитетна испанска медия, след като на първа страница в днешния си брой обърка името на Лудогорец, пишейки го "ЛудогореСТ".

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа