БЛИЦ успя да се натъкне на уникални кадри вътре от хотела на Реал (Мадрид), където Кристиано Роналдо и компания се настаниха веднага след кацането в София. Както вече ви съобщихме, Любослав Пенев посети "Кралския клуб", за да се види с Карло Анчелоти. Двамата разговаряха около половин час във фоайето на хотел "Хилтън", като в един момент към тях се присъедини и помощникът на италианския специалист - легендата на Реал Фернандо Йеро.

Пенев бързо привлече вниманието. Човекът на БЛИЦ видя как Ел Голеадор издейства на Анчелоти да запали цигара вътре, а не да излиза навън. Треньорът на Реал (Мадрид) първоначално се запъти към изхода, но като видя тълпата от фенове и журналисти, се спря. В този момент Пенев ръкомахайки каза на служителите в хотела, че Анчелоти ще запали вътре и да не му се карат.

Плътно до Пенев през цялото време беше и помощникът му - испанецът Давид Родригес.

И в момента пред "Хилтън" има стотина привърженици на Реал (Мадрид), които продължават да таят надежда, че ще успеят да си вземат автографи от Кристиано Роналдо и компания и евентуално да си направят снимки за спомен със звездите на световния футбол.

Очаква се около 17:30 часа играчите на "белия балет" да напуснат хотела и да се отправят към Националния стадион "Васил Левски" за тренировката си, която е от 19 часа.

СНИМКИ: БЛИЦ!

hilton.jpg

hilton1.jpg

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа