Скандал се разрази на аерогара "София", където над 50 запалянковци очакват с нетърпение любимците си от Реал (Мадрид). Репортер на БЛИЦ предаде, че полицаи разгонват феновете, които правят опит да се докоснат до Кристиано Роналдо и компания.

Българските ултраси на "белия балет" бяха неприятно изненадани, че червен автобус ще вземе футболистите на испанския гранд директно от пистата, за да ги откара към хотел "Хилтън". Така феновете бяха принудени да се наредят до оградата и поне отдалеч да зърнат Роналдо, Гарет Бейл и другите звезди.

Още щом окупираха загражденията обаче, полицаите се намесиха и заповядаха на феновете да се оттеглят. Последва бурен скандал, като ултрасите изразиха възмущението си от организацията на аерогарата и от факта, че няма да могат да се докоснат до любимците им. Целта на привържениците на Реал (Мадрид) е да се снимат за спомен с играчи от любимия клуб и да вземат автографи от тях, което изглежда няма да може да се случи.

Maлко преди 13 часа феновете бяха разгонени от оградата, където вече се бяха наредили служителите на реда.

Последните информации гласят, че делегацията на Реал (Мадрид) ще кацне в София в 13:25 часа.
ЮРИ СЛАВЧЕВ/БЛИЦ

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа