Феновете на „Левски“ продължават с атаките си към капитана на Лудогорец Светослав Дяков. Вчера левскарите поискаха от БФС да се самосезира и да накаже национала, който наплю Борислав Стойчев по време на мача между „сините“ и шампионите на „Герена“ в събота. Както е известно, тимът на Георги Иванов-Гонзо спечели с 3:2. Сега привържениците на „Левски“ настояват Дяков да се извини публично заради наплюването на фланелката на клуба.
 
ТЕКСТЪТ НА ФЕНОВЕТЕ НА „ЛЕВСКИ“ НА ОФИЦИАЛНАТА ИМ СТРАНИЦА
 
Живеем във време на морален упадък, тенденциозно стимулиран и подклаждан от медии, които имат за цел (и успяват) да създадат изкуствени кумири сред подрастващите, удобни за определени кръгове, в областите на спорта и музиката. Точно сега е моментът лидерите на водещите отбори, освен качества на терена, да проявят такива и извън него, нагърбвайки се с отговорността и поемайки ролята на възпитатели.
 
Възпитатели на ценности като мъжество, себераздаване, непримиримост, отдаденост, толерантност, спортсменство, хъс към каузата, която защитават и стоическа поносимост към болка и загуба.
 
Господин Дяков, с постъпката си в 79-та минута, когато наплюхте „малиново-жълтата“ 100-годишна фланелка, носена от Борислав Стойчев, Вие намекнахте, че не сте носител на нито един от горните добродетели! Историята помни напрегнати и спиращи дъхът дербита, в които емблематични родни футболисти (не само от „ЛЕВСКИ“) са запазвали самообладание и хладнокръвие в трудни за тях и отборът им моменти. Като истински мъже!
 
Това ли е европейското поведение, което притежавате и отговаря ли то на претенциите на Вашия клуб?
 
Господин Дяков, ние, левскарите, сме широко скроени хора и вярваме, че всеки индивид може да измие срамът от дадена своя недостойна постъпка. Наред с наказанието, което е редно да изтърпите от БФС, очакваме и вярваме, че в най-скоро време ще станем свидетели на Вашето видео или писмено извинение! Вярваме, че ще преосмислите този недостоен и просташки акт, първо, като мъж, и второ - като представител на националния отбор по футбол на България. И .. заради всички онези дечица, които на 10.10.2014 г срещу Хърватска ще скандират: "Българи, юнаци!"
 
Срок няма да Ви поставяме! Нека това бъде тест и за Вашата съвест, възпитание и колегиалност!
 
ВРЕМЕ Е ЗА МЪЖЕ! А ВИЕ ТАКЪВ ЛИ СТЕ, г-н Дяков?