Вече бившият треньор на Николай Бодуров във Фулъм Феликс Магат се изсмя на защитника на Бред Хангеланд. Германският спец разясни твърдението на бранителя, че е лекувал контузия в коляното със сирене по съвет на наставника.

Магат потвърди историята, но смята, че настоящият играч на Кристъл Палас е изопачил всичко, за да може да заинтригува медиите.

"Това, което Хангеланд е заявил, е толкова далеч от истината, че ме кара да се смея. Той имаше контузия в коляното и аз му казах, че може да опита един метод, с който да свали отока. Става въпрос за топено сирене, което се полага на проблемното място, след което се изолира с безцветно фолио. Така се преспива", разяснява Магат.

"Никога няма да кажа на доктор как да процедира с контузен футболист. Но изглежда тази история е била грешно разказана и всичко излиза от контекста. Заявявам, че твърдението на Хангеланд категорично не отговаря на истината. Също така поздравявам германската преса, която първо пита преди да напише нещо безсмислено.

Разбирам отлично, че за някои играчи е проблем, когато не са на нужното ниво и говорят небивалици, за да попадат в светлината на прожекторите. Имена като Михаел Балак и Раул никога няма да си позволят подобно изявление. Класата говори сама по себе си", написа Магат на профила си в социалната мрежа "Фейсбук".