Монтана приема ЦСКА утре от 15:45 часа в мач от 1/16-финалите за Купата на България. В срещата един срещу друг се изправят лидерът в „Б” група и водачът в елита.

„Ще направим всичко възможно да се противопоставим на ЦСКА, но сме реалисти. С игровия потенциал, с който разполагаме, съперникът е фаворит”, коментира треньорът на домакините Ферарио Спасов. Той и спортният директор доц. Михаил Мадански са били треньори на ЦСКА и отлично познават играта на съперника.

„Не трябва да се създава излишна драма, но в един мач може всичко да се случи. След победата над Септември (Симитли) в отбора има много настроение и оптимизъм”, каза още Спасов, който се надява да разчита на опитния Здравко Лазаров. Както вече стана ясно, 38-годишният нападател има болежки, но едва ли ще предпочете да бъде зрител на подобен мач. Очакванията в Монтана са, че Електричката ще стисне зъби и ще излезе срещу ЦСКА.

Заедно с него в атака се очаква да бъде и бившият играч на "Левски" Мирослав Антонов. Заради наказание срещата ще пропусне десният бек Георги Пашов.

Купа на България - сезон 2014/2015