Халфът на Черно море Тодор Паланков вече е възстановен от контузията си и днес поднови тренировки. През изминалата седмица опорният халф на Черно море беше на индивидуална програма и облекчен режим, заради полученото разтежение на дербито с ЦСКА (1:1). Във вторник той ще мине ехограф, след който ще се реши кога ще е готов за игра.

С настроение и на пълни обороти „моряците” продължават подготовката си за 1/16 – финалите от турнира за Купата България срещу Созопол. В първото занимание (на стадион „Младост”) от новата седмица се включиха всички налични футболисти, съобщиха от клуба.

Във варненския тим има оптимизъм за добро представяне и в турнира за националната купа, а футболистите на „Морето” искат успешната им серия да продължи. Сблъсъкът е в сряда от 16 ч. в южния град.

Георги Игнатов е главен съдия. Ще му асистират Иво Боев и Стоян Владимиров. Четвърти арбитър е Живко Недялков. Твърдо аут за мача със Созопол са възстановяващите се от операции Бакари и Дани Георгиев. Във вторник „моряците” ще направят още едно занимание във Варна, след което ще пътуват за сблъсъка.


"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ