Треньорът на Хасково Димчо Ненов очаквано напусна поста заради поредицата от слаби резултати в "А" група. В събота "червено-белите" паднаха с 1:4 у дома от "Левски" и феновете поискаха оставката на бургазлията. Днес Ненов я депозира пред клубното ръководство, което я прие.

"Разделихме се по взаимно съгласие. Благодарим на Димчо Ненов и му желаем успех", съобщи изпълнителният директор на Хасково Тихомир Петков пред БЛИЦ.

"Временният ни треньор е Левент Аврамов. Търсим старши треньор за постоянно, тепърва ще се водят преговори", добави той.

"Надявам се промяната да е за доброто на клуба и да се измъкнем от тежкото положение, в което изпаднахме след сладката победа на старта срещу шампиона Лудогорец. Дебютът на Левент Аврамов ще бъде в сряда срещу Септември (Симитли) за Купата на България. Дано успее да повлияе на момчетата, защото те имат възможности, които трябва да покажат на терена. Левент Аврамов трябва да ги стресне и да постигнем добри резултати", надява се Тихомир Петков.

Припомняме, че Димчо Ненов класира Хасково в "А" група, а след 9-ия кръг новакът е на последното 12-о място с едва 4 точки в актива. До момента единствената победа на "червено-белите" е срещу Лудогорец (1:0) на старта, след което тимът записа още 1 равенство и 7 загуби.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015