Ръководството на Лудогорец се похвали с огромния интерес към продажбата на билетите за Шампионската лига. След края на днешния ден от разградския клуб очакват бройката на продадените пакети за трите двубоя с Реал (Мадрид), Базел и Ливърпул да достигнат 25 хиляди броя. Още вчера бяха разграбени местата за секторите "А" и "В" на "Васил Левски". БЛИЦ разкри вчера, че за въпросните два сектора изобщо не бяха пуснати билети в продажба на касите на Националния стадион
 
Капацитетът на "Васил Левски" е малко над 43 хиляди места, а предварителната продажба на пакети продължава до 25 септември. Заради засиления интерес, в четвъртък ще започне раздаването на билетите за спонсорите на клуба и притежателите на абонаметни карти.

Съобщението от Лудогорец:

Поради многобройните запитвания ПФК "Лудогорец" съобщава, че всички заявки за пакетни билети за предстоящите мачове в група "Б" на Шампионската лига срещу Реал (Мадрид), Базел и Ливърпул, подадени от притежатели на абонаментни карти и спонсори, се обработват и тяхното раздаване ще започне в четвъртък в офисите на Клуба. След приключването на пакетната продажба - на 25 септември, Клубът ще изпълнява и заявки за билети само за мача с Реал Мадрид в случай, че има останали количества. Към момента се продават билети във всички пунктове в мрежата на Ивентим, обявени предварително.  До края на деня се очаква бройката на продадените пакети да достигне 25 000. Свободни места има в секторите "Б" и "Г".

ЦЕНИТЕ ЗА ТРИТЕ ДОМАКИНСКИ МАЧА:

ОТБОР СЕКТОР "А" СЕКТОР "Б" "ЛЪВЧЕТА" СЕКТОР "В" СЕКТОР "Г"
Реал (М) 100 50 60 75 50
Базел 80 30 40 60 30
Ливърпул 90 40 55 70 45

* Заб.: Цената на пакетния билет е с 5 процента отстъпка. Например, ако желаете да гледате трите домакинства от Сектор "А", трябва да извадите 256,50 лева (отстъпката е 13,50 лева).

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа