Наставникът на Черноморец Тодор Киселичков коментира възможността да бъде сменен начело на клуба. "Акулите" отстъпиха снощи с 0:2 у дома на Пирин (Благоевград) и са на предпоследното място в "Б" група с едва 3 спечелени точки от началото на сезона.

„Пламен Киряков взема тези решения. Ако е преценил, че това ще е за доброто на Черноморец… Аз няма какво да коментирам. След мача с Локомотив (Мездра) действително подадох своята оставка, като обясних и причините за това си решение”, каза пред e-burgas Киселичков.

Относно поражението от Пирин, наставникът на Черноморец бе категоричен, че отборът му е загубил злощастно. „Срещу такъв отбор създадохме 5-6 голови положения. Грехота е, че не успяхме да ги реализираме. Хубавото е, че видях плам в очите на футболистите. Имаше повече желание за победа, отколкото в предишните ни двубои. Това само може да ме радва. Направихме обаче груби, детински грешки, заради които загубихме. Надявам се, че в следващите срещи няма да ги допуснем”, коментира още Киселичков.