Председателят на Надзорния съвет в ЦСКА Александър Томов обявим, че отборът ще играе ключова роля в първенството този сезон. В същото време той също изрази недоволството си от съдията Цветан Кръстев при победата с 3:0 срещу Локо (Сф) в столичното дерби.

„Отборът показва това което очакваме от него. Показват се силата и качествата на ключови футболисти – наблюдавайте Филипе, Причиненко, Тони Силва, Буш. Първото полувреме беше по-трудно, беше въпрос на време кога ще падне голът. ЦСКА остава на първо място и мисля, че можем да кажем, че ще играем ключова роля в новия шампионат“, убеден е Томов.

„Старши треньорът е напълно прав и ни предупреди. Поемам ангажимента да говоря с когото трябва от Футболния съюз. Не може да има футбол, когато има терени като този във Варна, където топката подскача и не върви. Не може да има футбол, когато има арбитри като този. Става дума за чистия професионализъм. Накъсва срещата, спират се атаки. Не се научиха, все едно не гледат мачове от Европа.“

„Това е първият спонсор, доволни сме от договора. Ще имаме няколко спонсори. Започваме сътрудничество, но още не сме намерили генерален спонсор. Това е основната ни цел“, коментира Томов и договора с родния букмейкър Efbet, чието лого се появи върху фланелките на тима над номерата на футболистите

„Трите уникални обувки на Петър Жеков – златна, сребърна и бронзова - ще бъдат изложени в музея, за да ги видят феновете. Това е единственият случай в европейската футболна история, когато играч печели трите вида обувки при голмайсторите. Ще използваме неговата 80-годишнина, за да ги покажем на хората. Що се отнася до самия празник на 11 октомври – отваряме стадиона за децата. Както винаги ще има специален мач, но не мога да кажа кой ще бъде съперникът. Ако решението на Комисията по финансов надзор излезе през ноември, до края на същия месец ще можем да пуснем втората емисия акции“, завърши босът.