Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов е бесен от съдийството при победата с 3:0 над Локо (Сф). Специалистът окачестви като тенденциозна работата на Цветан Кръстев, особено през първото полувреме на мача от 9-ия кръг на "А" група. Младенов е категоричен, че няма как ЦСКА да се "надупи".

"Тенденциите са очебиещи. Още във втория кръг алармирах. Не може да атакуваме, съперникът да се защитава и да имаме шестима играчи с жълти картони. Знаем какъв път сме поели. Може да ме наричат както искат. Не ми пука! И в декларацията го казахме. Истината се вижда. Маркиньос го дърпат за фланелката и няма нищо. Разочарован съм от Цветан Кръстев, защото той е играл футбол, футболен човек е", започна коментара си Стойчо.

"Резултатът можеше да бъде още по-изразителен. Но Цветан Кръстев умишлено накъсваше играта. Не искам да коментирам повече съдийството. Не би трябвало да го правя. След първия гол вече всичко бе ясно, беше въпрос на време да дойдат следващите."

"Ще продължим да се борим. Да ни хакат отзад и ние да се дупим? Няма как да стане. Сами сме срещу всички", завърши коментара си Младенов.