ПФК "Ботев" (Пловдив) и Vivacom подновяват съвместната инициатива за набиране на деца, които да извеждат отборите в домакинските мачове на "жълто-черните". Конкурсът стартира през пролетния дял на миналия сезон, а отзвукът сред привържениците на "канарчетата" и футбола бе огромен. Стотици родители регистрираха своите деца, но само малка част от тях имаха късмета да бъдат сред избраните.

Сега инициативата продължава, като децата ще имат възможност да се наредят до любимите си футболисти в следващите два домакински мача на "Ботев" - пловдивското дерби срещу Локомотив (27.09) и двубоят срещу Берое (26.10). Родителите, които желаят да запишат децата си за въпросните две срещи могат да направят това в специалното приложение на официалната страница на Ботев във Facebook.

Условието за участниците е децата да бъдат на възраст между 5 и 9 години. Всички останали подробности могат да бъдат открити в самото приложение.

22-та малчугани за всеки един от двата мача ще бъдат избирани с томбола на случаен принцип, а родителите им ще получат свободен вход за съответния двубой и ще бъдат уведомени за подробностите по реализирането на наградата.

Крайният срок за записване за пловдивското дерби е 23:59 часа на 24 септември, а този за срещата с Берое - 23:59 часа на 22 октомври.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите