Капитанът на Литекс Страхил Попов Вярва, че силната серия на тима ще продължи и срещу Лудогорец. "Оранжевите" натрупаха четири поредни победи, като в тях те не допуснаха нито един гол. Утре от 20:15 часа те гостуват на шампионите.

"Трудно ще им е да се върнат в нашата действителност след мача с Ливърпул. Очаквам ние да покажем най-доброто от себе си и да спечелим, както го сторихме и срещу Хасково. Надявам се да се повтори мачът отпреди година, в който ги бихме 4:2. Имаме сили да вземем трите точки. Мисля, че не сме с нищо по-лоши от Лудогорец. Просто те играят с един и същи състав в рамките на 4 години. Не смятам, че им отстъпваме по класа. Може би самочувствието, натрупано срещу Ливърпул и като цяло в Европа, ще им помогне, но и ние имаме какво да покажем", обясни Попов пред "Тема Спорт".

"Все още имаме много млади футболисти от школата. Да, наистина сега има повече легионери, но в състава влязоха Пламен Гълъбов, Никола Колев, Кристиян Малинов. Запазваме политиката си и продължаваме да обръщаме внимание на юношите, докато в Лудогорец не мога да кажа, че има млад футболист, а камо ли наложен", каза още десният бек.

24-годишният национал добави, че не чувства тежестта да бъде капитан. "Може би в първия мач имаше лека пренавитост у мен. Но е чест и отговорност да си капитан. Като цяло не мисля, че ми тежи, и вярвам, че имам лидерските качества, за да я нося. Досега постигнахме добри резултати, дано така продължим и занапред", завърши с усмивка Попов.