Треньорът на Славия Иван Колев беше огорчен след домакинската загуба с 1:3 от Черно море, която остави "белите" на предпоследното място в "А" група.

"Още до 20-ата минута исках да сменя шестима играчи, но знаете, че това е невъзможно. Няма какво да се оправдаваме. Цялостното състояние на Славия е срамно и дължим голямо извинение на феновете", бяха откровените думи на наставника на Славия.

"Това, което исках, не беше направено. Днес видях играчите в една светлина, която не познавах. По отношение на селекцията положението е изключително тежко", каза Колев, хвърляйки вината за привлечените играчи на предишния наставник Милен Радуканов.

"Дължим дълбоко извинение на феновете. Това наистина е срамно състояние на Славия. Не говоря за този мач, а за цялостното състояние. Славия не помни такова чудо в своята история. Сега не ми остава нищо друго освен да поздравя Черно море. Опитвахме се да играем от първата минута, но очевидно нямаме необходимите изпълнители за този стил на игра. Допуснаха се грешки, нетипични дори за юношеския футбол", добави разочарованият Иван Колев.


"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите