Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев гостува в предаването по bTV "Лице в лице". Бизнесменът каза, че трябва да очакваме още луди мачове с участието на разградчани, тъй като "кармата на отбора върви с името му".

"Трудно издържам в тези толкова напрегнати и интригуващи мачове. Кармата на отбора върви с името му - Лудогорец. Явно сме избрали клуб с неподходящо име, все луди мачове... те със сигурност ще продължат и в бъдеще, трябва да свиквам. Очаквайте още инфарктни моменти", каза с усмивка Домусчиев.

"Приех нормално това, че имаше фенове, които викаха за Стяуа. Ние сме нация на негативизма. Винаги ще се намерят хора, които да отрекат това, че някой друг прави нещо добро. В началото ме дразнеше, но вече съм свикнал на българския негативизъм", продължи богаташът.
domuschiev.jpg
Домусчиев беше попитан дали наистина е дал 350 000 евро премия на героя Козмин Моци - "Не съм давал толкова пари на Моци, колкото се изписа в Румъния. Да, заслужава ги момчето, но това е колективен спорет. Не е редно един играч да получава премия в пъти повече от колегите си. Днес блесва един, утре друг. Moци ще получи индивидуална премия, но не е бомбастична и не е в пъти по-голяма от тази на съотборниците му."

"Не искам да споря, съдията така е решил (б.р. - за дузпата на Ливърпул, която Стивън Джерард вкара в 93-ата минута за 2:1 във вторник). Голът е гол, дузпата си е дузпа", каза Домусчиев по повод наказателния удар в края на мача на "Анфилд".


ЦЕНИТЕ ЗА ТРИТЕ ДОМАКИНСКИ МАЧА:

ОТБОР СЕКТОР "А" СЕКТОР "Б" "ЛЪВЧЕТА" СЕКТОР "В" СЕКТОР "Г"
Реал (М) 100 50 60 75 50
Базел 80 30 40 60 30
Ливърпул 90 40 55 70 45

* Заб.: Цената на пакетния билет е с 5 процента отстъпка. Например, ако желаете да гледате трите домакинства от Сектор "А", трябва да извадите 256,50 лева (отстъпката е 13,50 лева).


Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа